TOP
Nieuws

Onze ultieme kerstvakantietips

Wauw, je hoort dit vast heel vaak, maar wát is dit jaar weer voorbij gevlogen zeg! Het is al weer bijna tijd voor de kerstvakantie: boeken lezen, oliebollen bakken, schaatsen, een beetje kerststress, fijne kerstfilms kijken, leuke dingen doen met vrienden en familie, en natuurlijk heel veel chillen in pyjama 😉 Om deze 2 weken zo goed mogelijk door te komen, hebben we wat leuke tips voor je op een rijtje gezet!

Eindelijk tijd om je favoriete serie te bingen!
Wij gaan voor seizoen 2 van Soof en de kerstspecial van de bakshow: Nailed it!

Schaatsen op de schaatsbaan bij jou in de buurt
Tina woont in Amsterdam en gaat het liefst naar de schaatsbaan op het Museumplein, zo gezellig!

Lees het boek dat in 2018 bovenaan je nog-te-lezen-lijst stond
Dat boek moet toch in ieder geval wel echt in 2018 gelezen zijn hè. Nu kan je hier eindelijk de tijd voor nemen! Misschien wel in je nieuwe kerstpyjama die onder de kerstboom lag 🙂

Ga naar een plek in de buurt waar je nog nooit geweest bent
Misschien zit er wel een heel mooi bos op nog geen kwartiertje rijden? Of ben je altijd al benieuwd naar dat museum in de stad? Of wil je lunchen bij dat ene plekje dat je altijd tegenkomt, maar nooit naar binnen gaat? Nu is de kans!

Ga iets bakken
Chocoladetaart, kerstkransjes of een quiche, ga die keuken in! Ester gaat met haar meisjes koekjes bakken en die daarna versieren, gezelligheid gegarandeerd.

Misschien wel het beste aan deze tijd van het jaar: ongegeneerd kerstfilms kijken!
Elf, The Holiday, The Christmas Prince, Love Actually, Home Alone…

Uren luisteren naar de gezelligste kerstmuziek
All I want for Christmas… Gelukkig gaan de kerstliedjes altijd weer naadloos over in de klassiekers van de Top 2000, ook heerlijk!

 

Nou, je weet wel wat wij aan het doen zijn in de kerstvakantie, we zullen proberen om af en toe iets te delen op Instagram! We wensen je heel veel plezier!

 

Groetjes,

Ester & Tina 🎄 ❄️ 🎅

 

«

»